Libertatea iluziei

Un blog care sper să vă facă plăcere să-l citiţi din când în când.

Valentine’s Day

Posted by Marlo pe 13-02-2009

Mda, adică mâine. Celebra sărbătoare de împrumut occidental vine acum încă o dată în România. Ocazie pentru vânzători să scoată toate ştifturile nevândute de mărţişorul trecut, ocazie pentru toţi blogării să scrie câteva rânduri despre asta, ocazie pentru vre-un reporter TV să iasă şi să întrebe random pe stradă pe câte un zăpăcit cu un pluş în mână:
– Ce i-aţi cumpărat? Dar ea ce credeţi că vă cumpără? Dar anul trecut ce i-aţi luat? Atunci i-a plăcut? Dacă faceţi o extrapolare a reacţiei ei folosind o fitare de grafic simplă cu rezolvare prin matrici, cam ce credeţi că o să-i cumpăraţi la anu’, şi o să-i placă? …
…, ocazie să îmi amintesc încă o dată cam cât de sintetic ştiu unii români să vadă unele ocazii, să le poleiască cu auriu şi să tragă şi o fundă din bandă de plastic peste.
Mărturisesc că nu m-am gândit ce să cumpăr. Doar că vreau să fie ceva deosebit, care să nu fie uitat peste o săptămână. Şi asta îi cam exclude pe toţi comercianţii ad-hoc.
Acesta e un reminder. Mâine e o zi la fel de obişnuită ca restul zilelor. Sau aşa ar trebui.
Dacă înţelegeţi unde bat. 😉

Un răspuns to “Valentine’s Day”

  1. Diana said

    Noi romanii avem Dragobetele, de ce trb sa imprumutam de la altii?

    Sincer cred ca in fiecare zi poti trai si sarbatori iubirea…sau sa-ti exprimi sentimentele de dragoste.. nu trb sa rezervam o singura zi …

    view my blog: http://diadora.weblog.ro/

    p.s. nice blogul tau… o sa ma mai vezi aici

Lasă un comentariu